falikép kereső
falikép keresés
Hogyan alakíts át szobád hangulatát?
Modern stílusú otthonok teljes átépítés - átalakítás nélkül
Hogyan alakíts át szobád hangulatát?

Afrikai hangulatban
Afrikai utazás a fotelből
Afrikai hangulatban

Absztrakt világ
A színek ereje otthonában
Absztrakt világ

Dekorálná otthonát? - Öltöztessük fel a falakat!

Akár most vásároltunk lakást, akár a régit újítottuk fel, új otthonunk berendezése egyszerre kaland és nagy kíhivás. Hiszen a praktikusságra és az esztétikumra egyaránt gondolnunk kell, illetve arra is, hogy a berendezés saját stílusunkat tükrözze.

Sokszor azonban, hiába hisszük, hogy mindennel elkészültünk, és végre elégedetten rogyhatunk le a kanapéra, azt vesszük észre, hogy valami hiányzik. Újdonsült lakástulajdonosként előfordulhat, hogy néhány hétig vagy hónapig túl „sterilnek” érezzük az otthonunkat. Hiába rendelkezünk az összes szükséges bútorral és kiegészítővel, addig nem lesz teljes a kép, amíg nem csempészünk a szobákba egy kis melegséget és egyediséget. Ezt akkor is megoldhatjuk, ha egyébként nem szeretjük a túlburjánzó dekorációt, és semmi kedvünk giccses és személytelen porcelánfigurákkal telepakolni a polcokat.

Remek díszítőelem lehet egy vászonkép, ez a berendezési tárgy ugyanis a legteljesebb mértékben képes arra, hogy tökéletesen egyedi dísze legyen szobánknak, nappalinknak. Szinte bármelyik helyiségben elhelyezhető attól függően, hogy hol szeretnénk látni, illetve mit ábrázol. Szinte semmi se lehetetlen csak a megfelelő mintát és méretet kell megtalálni... 

- Hogy kapom meg a megrendelt vászonképet?

A vászonképeket az ország bármely pontjára házhoz szállítjuk. E-mailben értesítjük a szállítás várható dátumáról. -ha nem szeretné egész nap otthon várni a postást, vagy nem szeretné a munkahelyére rendelni a csomagot, kérje "postán maradó" szolgáltatásunkat! Ebben az esetben az Ön lakhelyén lévő postán tudja átvenni a csomagot a szállítást követő 5 napon belül.

-Megérkezett a csomag de mégsem azt kaptam amire számítottam?

Ha a vászonkép nem felelne meg az Ön elvárásainak, jelezze felénk az átvételt követő 15 napon belül és küldje vissza a képet, mi visszafizetjük a termék vételárát. A visszafizetési garancia csak a termék vételárára vonatkozik a felmerülő szállítási költségek a vevőt terhelik.


-Ha a vászonkép mégsem illik otthona harmóniájába?

Egy fárasztó nap után lerogyva a kanapéra mégsem elégedett otthona hangulatával, stílusával? Jelezze felénk az átvételt követő 15 napon belül, hivatkozzon harmónia garanciánkra, és küldje vissza a terméket.  


Együttműködési lehetőség lakberendezők részére:

Az évek során több lakberendezővel is együtt dolgoztunk, szeretnénk segíteni a velünk partneri viszonyban álló lakberendezők munkáját azzal, hogy kedvező kondíciókkal válogathatnak ügyfeleik részére kínálatunkból. Emellett elsőként értesülhetnének aktuális akcióinkról, új termékeinkről hírlevél formájában. A partneri együttműködéshez előzetes egyeztetés szükséges ügyfélszolgálatunkon: info@residenceharmony.hu

Szállodáknak, irodaházaknak:

Nincs jobb reklám egy elégedett vendégnél.
Nyomtatott és festett vászonképeink remek hangulatot teremtenek, ahol jó tartózkodni, ahova érdemes visszatérni. Kedvezményes árakat kínálunk szállodáknak, irodaházaknak a rendelés tétel nagyságától függően. Bővebb felvilágosítást illetve árajánlatot kérhet alábbi elérhetőségünkön:

info@residenceharmony.hu

 

Együttműködési lehetőség üzletek bútorboltok részére: Egy üzlet mindig akkor sikeres ha kiemelkedik a tömegből. Termékeink megjelenésükkel, szín-, és formavilágukkal egyedi hangulatot teremtenek üzletének. Viszonteladói együttműködést ajánlunk bútor-, illetve lakásfelszereléssel foglalkozó üzleteknek. Magas színvonalú vászonképeink, kedvező ár-érték arányos termékeinkkel szeretnénk elősegíteni üzleti partnereinket. A partneri együttműködéshez előzetes egyeztetés szükséges ügyfélszolgálatunkon:

info@residenceharmony.hu

Faliképek, vászonképek óriási választékban! Több mint 1000 vászonkép közül választhat.

Modern és divatos vászonképek

Különleges elrendezésű többrészes vászonképek, remek lakásdekorációs kiegészítők.

Öltöztessük fel a falakat! modern vászonképek a hangulatos otthonokért!


 

Exclusive dombor mintázatú vászonképek.

Kézi festéssel készült modern design vászonképek.

Gyönyörű színek, különleges hangulat.

A kézi festéssel felvitt motívumok kiemelkednek a vászon síkjából.

Gyönyörű színek, exklusív megjelenés, különleges hangulat.

Kézzel festett vászonképek

Vászonkép kínálatunk:

Mindegyik típus másképp határozza meg otthonunkat; mindegyik mást és mást mond rólunk, és eltérő formában fejezi ki személyiségünk, a világról vagy önmagunkról alkotott képét. A festett és modern vászonképek közül is választhatjuk az absztrakt, a figurális, a virágos (növényes), relaxációs vagy tájképes változatot, de ott vannak még a nyomtatott és az exkluzív vászonképek is.

Tekintse meg Exklusív vászonkép kínálatunkat!

Termékeinket az ország bármely pontjára házhoz szállítjuk.

Raktáron lévő termékek szállítási ideje 3 munkanap.

A szállítási idő gyártótól függően kb 10-14 munkanap.

A szállítás díja 1600 Ft

Előre utalásos fizetés esetén a szállítási díj 990 Ftvászonkép vásárlás garanciával